Skip to main content

Aanmelden

Interesse in een woning?

Hieronder lees je stap voor stap hoe je je aanmeldt voor een woning in Startblok Wormerveerstraat. Aanmelden doe je via Woningnet.

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Wanneer een woning vrij komt, dan wordt op de website van Woningnet een advertentie geplaatst waar je op kunt reageren. Heb je je nog niet aangemeld voor Woningnet? Doe dit dan alvast, zodat je inschrijftijd opbouwt.

 

Aanmelden gaat als volgt

Stap 1

Controleer of jij voldoet aan de voorwaarden* om in Startblok Wormerveerstraat te mogen wonen.

Stap 2

Als je nog niet staat ingeschreven, schrijf je dan in voor Woningnet*.

Stap 3

Reageer op de advertentie in Woningnet. De advertentie heeft de naam Wormerveerstraat 15 + toevoeging. De kandidaten met de meeste inschrijftijd ontvangen een uitnodiging voor onze selectiedag op 9 oktober (save the date!).

Stap 4

Bezoek de selectiedag. Tijdens deze dag breng je eerst een bezoek aan Startblok Wormerveerstraat en bekijk je een modelwoning. Daarna krijg je alles te horen over Startblok Wormerveerstraat, vertel je in een selectiegesprek wat jouw motivatie is om hier te wonen en kun je al je vragen stellen. Op basis van het selectiegesprek kom je wel of niet in aanmerking voor een woning. Het is dus noodzakelijk om bij deze dag aanwezig te zijn.

Stap 5

Geselecteerd? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging om jouw huurovereenkomst te komen tekenen. We vragen je ook een scan van jouw paspoort en meest recente inkomensverklaring*** klaar te leggen.

Stap 6

Tijd om te verhuizen! Je ontvangt van ons voor die tijd bericht over wat je hiervoor moet voorbereiden en regelen.

Stap 7

Zoek je buren op in de gemeenschappelijke ruimte en verken Startblok Wormerveerstraat, de buurt en Amsterdam. Fijne woontijd!